KEK
Fillimi / Lajmet / Abelard Tahiri: Pasuria e përfituar në mënyrë të jashtëligjshme do të konfiskohet pa përjashtim
Tahiri: Shqetësuese që vendin e drejton një kryeministër që raportet e tij me SHBA nuk janë në nivelin e duhur

Abelard Tahiri: Pasuria e përfituar në mënyrë të jashtëligjshme do të konfiskohet pa përjashtim

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, duke folur për ndryshimet e legjislacionit që janë bërë gjatë mandatit të tij, ka thënë se këto janë përgjigja më e mirë që institucionet tona i kanë dhënë keqpërdoruesve, shkelësve të ligjit, duke iu dhënë mesazh të qartë se vendi ynë nuk do të toleroj veprime të tilla dhe se pasuria e përfituar në mënyrë të jashtëligjshme do të konfiskohet pa përjashtim. Ai mori pjesë në takimin përmbyllës të projektit të binjakëzimit “Fuqizimi i Formulimit te Politikave dhe Hartimit të Legjislacionit’’, i menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe i realizuar nga Fondacioni Gjerman për Bashkëpunim Juridik Ndërkombëtar, ku tha se sistemi i drejtësisë nuk do të lejojë abuzimin me taksat e qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Cakaj i thekson homologut të tij gjerman fuqishëm, nevojën e menjëhershme të liberalizimit të vizave për Kosovën

Cakaj i thekson homologut të tij gjerman fuqishëm, nevojën e menjëhershme të liberalizimit të vizave për Kosovën

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka takuar homologun e tij gjerman, ...