Afro 1 milionë euro investim për zonën turistike në Neredime-Jezerc

Zonës turistike në vargmalet e Neredimes dhe Jezercit të komunës së Ferizajt do t’i kthehet nami i dikurshëm, me projektin që parasheh investim prej afro 1 milionë euro, që nisën së zbatuari për rregullimin e infrastrukturës së nevojshme, që pasionantëve të natyrës dhe gjithë qytetarëve, t’i jepet mundësi që ta shijojnë këtë atraksion natyror.

Me këtë projekt, parashihet rregullimi i shtigjeve të ecjes, urës, fushave, sportive, vatrave të zjarrit, ulëseve, verandave, parkingut publik, ndriçimit publik, e nyjeve tjera të nevojshme.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …