Allen: Kosova i përket BE-së dhe NATO-s

Nënsekretarja amerikane e Shtetit për Diplomaci Publike, Liz Allen ka vlerësuar se Kosova i përket Bashkimit Evropian dhe NATO-s. Ajo ka shkruar më tutje se ka pasur një diskutim të thellë me kryeministrin, Albin Kurti. “Ne kërkojmë zbatimin e plotë të të gjitha marrëveshjeve që kanë bërë Kosova dhe Serbia në kuadër të Dialogut të lehtësuar nga Bashkimi Evropian. Kosova i përket Bashkimit Evropian dhe NATO-s” ka shkruar në platformën X, nënsekretarja amerikane e Shtetit për Diplomaci Publike, Liz Allen.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell

Josep Borrell ka thënë se Evropa nuk është e plotë derisa Ballkani Perëndimor të bëhet pjesë e saj

Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian (BE) për politikën e jashtme dhe sigurinë, Josep Borrell, …