Ambasada britaneze: Mbrojtja e popullit të Kosovës gjatë kësaj urgjence shëndetësore duhet të jetë primare nga insitucionet

Ambasada britaneze: Mbrojtja e popullit të Kosovës gjatë kësaj urgjence shëndetësore duhet të jetë primare nga insitucionet

Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, përmes rrjetit social u ka bërë thirrje të gjithëve që të respektohet Kushtetuta e Kosovës dhe votëbesimi ndaj Qeverisë së Kosovës që ndodhi më 25 mars në Kuvend. “Mbrojtja e popullit të Kosovës gjatë kësaj urgjence shëndetësore duhet të jetë primare nga qeveria në detyrë apo qeveria e re”, ka shkruar Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrat aktualë të Vetëvendosjes në Qeverinë Kurti do të mbesin pa poste e jashtë Kuvendit, meqë nuk janë deputetë

Qeveria Kurti ka rikonfirmuar edhe sot se nuk do të ketë paga të muajit shtator për mësimdhënësit grevistë

Zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu, ka deklaruar se  do të respektohet parimi “Pagë për punë”, …