Fillimi / Lajmet / Ambasada e Gjermanisë, në Kosovë, i ka ndryshuar procedurat në dhënien e terminëve për viza

Ambasada e Gjermanisë, në Kosovë, i ka ndryshuar procedurat në dhënien e terminëve për viza

Ambasada e Gjermanisë, në Kosovë,  i ka ndryshuar procedurat në dhënien e terminëve për viza, me qëllim të nisjes së punësimit sipas Rregullës së Ballkanit Perëndimor. Sipas këtyre ndryshimeve, nga 1 janari i vitit 2022, në fillim të secilit muaj do të hapet procedura për caktimin e terminit për vizë pune dhe do të qëndrojë e hapur për 2 deri 3 javë. Po ashtu bëhet e ditur se për shkak të kërkesës tejet të lartë për caktim të terminëve, e cila i tejkalon dukshëm terminët që janë në dispozicion, duke filluar nga dhjetori 2021 terminët do të caktohen nëpërmjet procedurës së tërheqjes së shortit.

Kontrolloni gjithashtu

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica,  ka qëndruar për vizitë në Gjenevë të ...