Brickos

Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier

Ambasadori Hovenier përkujton njëvjetorin e dorëzimit të letrave kredenciale si ambasador i Amerikës në Kosovë

Në njëvjetorin e dorëzimit të letrave kredenciale të tij si ambasador i Amerikës  në Kosovë, Xhefri Hovenier  tha se ndihet  krenar që është pjesë e përpjekjeve amerikane gjatë dekadave për të mbështetur Kosovën. Së bashku me ekipin mbesim të përkushtuar për të avancuar prioritetet e përbashkëta dhe për të mbështetur partneritetin e qëndrueshëm midis Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka shkruar me këtë rast ambasadori, Hovenier.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …