Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Jorn Rohde, ka deklaruar se vendi i tij fatkeqësisht ka ulur bashkëpunimin me Kosovën në disa sektorë. Kështu

Ambasadori i Gjermanisë, Jorn Rohde e ka mirëpritur deklaratën e Bashkimit Evropian për dialogun në mes të Kosovës e Serbisë

Ambasadori i Gjermanisë në vendin tonë, Jorn Rohde, e ka mirëpritur deklaratën e Bashkimit Evropian për dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë. Ai ka thënë se kjo është një thirrje e qartë e BE-së që Kosova dhe Serbia të angazhohen në dialog në mënyrë konstruktive, me mirëbesim dhe pa vonesa të mëtutjeshme. Ai ka shkruar se kjo është një thirrje e qartë kristal e 27 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian  drejtuar Kosovës e Serbisë, që të angazhohen në mënyrë konstruktive dhe me mirëbesim pa vonesa të mëtejshme! Sipas komunikatës të lëshuar  nga BE-ja, thuhet se  Kosova edhe Serbia po rrezikojnë të humbasin mundësitë për të përparuar në rrugët e tyre evropiane.

 

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport, dënoi sulmin e armatosur kundër Policisë së Kosovës

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport ka dënuar ashpër sulmin …