Dardan Molliqaj

Dardan Molliqaj: Deklarata e Kurtit kundër opozitës është gjuhë kërcënuese, ai duhet të shkarkohet nga posti

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, deklaratën e djeshme të Albin Kurtit drejtuar opozitës, e ka quajtur kërcënuese dhe mendon se pikërisht për këtë ai duhet të shkarkohet nga posti. Kjo është gjuhë e pushteteve autoritare,  ai mund edhe të na vrasë, kjo s’do të thotë asgjë për demokraci, pasi fakti i numrave është fakt për me të dhënë fuqi,  jo drejtësi.  Numra kanë pasur edhe Hitleri, Millosheviqi e të tjerë. Kjo gjuhë, është kërcënuese, sepse Albini nuk mund e  zhdukë opozitën. Nuk vendos kryeministri për të na  zhdukur as për të na   rritur. Realisht Kurti flet për dëshirën e tij, ka nënvizuar kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj.

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport, dënoi sulmin e armatosur kundër Policisë së Kosovës

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport ka dënuar ashpër sulmin …