Anthony Fauci apelon amerikanët që të vaksinohen me njërën prej tri vaksinat e aprovuara

Anthony Fauci thërret amerikanët të vaksinohen me njërën prej tri vaksinave të aprovuara kundër Covid-19

Anthony Fauci, një ekspert i madh i sëmundjeve infektive amerikane, tha të dielën se do të vaksinohej me vaksinën e aprovuar kundër COVID-19 të prodhuar nga Johnson & Johnson (J&J) dhe u bëri thirrje amerikanëve që të vaksinohen me ndonjë nga tre vaksinat e miratuara. “Të tre janë me të vërtetë të mirë dhe njerëzit duhet të marrin atë që është më e arritshme për ta. Nëse jeni diku dhe keni një J&J, dhe kjo është një vaksinë që aktualisht është në dispozicion, unë do ta bëja atë”, tha mjeku amerikan. Qeveria amerikane miratoi të shtunën një vaksinë me dozë të vetme COVID-19 nga Johnson & Johnson, duke e bërë atë vaksinën e tretë në dispozicion me Pfizer/BioNTech dhe Moderna. Të dyja këto vaksina kërkojnë dy doza.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …