Kryetari i Komisionit për Çështjet Evropiane i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Arbër Ademi,mori pjesë në Konferencën Virtuale ...

Arbër Ademi u takua me ambasadorin e Republikës së Moldavisë, Anatol Çebuk

Arbër Ademi u takua me ambasadorin e Republikës së Moldavisë, Anatol Çebuk. Marrëdhëniet miqësore mes dy vendeve, të cilat karakterizohen me angazhim në të gjitha fushat me interes të përbashkët, interesi për bashkëpunim në fushën e proceseve integruese evropiane dhe realizimi i aspiratave evropiane për anëtarësim të plotë në Bashkimin Evropian si dhe prioritetet strategjike të të dyja vendeve ishin tema per të  cilat u diskutuan në takimin. Gjithashtu, Ademi e uroi  ambasadorin për statusin  e kandidat të Moldavisë në BE, duke shprehur vullnetin për të shkëmbyer përvojat e vendeve tona në procesin e integrimit evropian.

Kontrolloni gjithashtu

RrGK publikon Raportin Analitik “Më shumë zgjedhje përmes politikave miqësore për familjen”  

RrGK reagon për neglizhimin institucional: Këshilli Prokurorial të ndërmarrë masa disiplinore ndaj prokurorëve përkatës 

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) reagon për neglizhim institucional, mos hetim të rastit dhe …