kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Asfaltohen 1.3 kilometra rrugë në Stapanicë të Malishevës

Asfaltohen 1.3 kilometra rrugë në Stapanicë të Malishevës

Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës së përgjithshme, në fshatrat e Komunës së Malishevës, në veçanti të asaj rrugore, në fshatin Stapanicë, ka filluar asfaltimi i rrugëve me një gjatësi prej 1300 metra. Dy rrugët të cilat janë asfaltuar, lidhin dy lagje të këtij vendbanimi me pjesën tjetër të fshatit dhe me shkollën. Asfaltimin e rrugëve e kanë parë nga afër nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha dhe drejtori i Drejtorisë së Inspektoratit, Dibran Kastrati, të cilët janë shoqëruar nga kryetari i fshatit, Asllan Buzhala. Nënkryetari Berisha, i ka uruar banorët e fshatit për rrugët e reja të cilat po asfaltohen, asfalt i cili ju lehtëson lëvizjen banorëve dhe nxënësve të fshatit. Edhe kryetari i fshatit Stapanicë, Asllan Buzhala është shprehur i kënaqur me asfaltimin e rrugëve, pasi të dy pjesët e fshatit tashmë e kanë më të lehtë të lëvizin, e në veçanti nxënësit, dhe se është një prej investimeve më të mëdha në fshat që nga paslufta.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim publik lidhur me mbajtjen e mbledhjes së dhjetë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit, se mbledhja e dhjetë  e rregullt e Kuvendit Komunal ...