kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Asfaltohen dy rrugë në qytetin e Klinës

Asfaltohen dy rrugë në qytetin e Klinës

Kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota, sot ka përcjellë nga afër përfundimin e punimeve në asfaltimin e rrugës “ Maliq Xhema” në lagjen “ Arbëria” të qytetit të Klinës, si dhe fillimin e asfaltimit të segmentit tjetër të kësaj rruge. Rruga me dy segmentet është e gjatë 415 metra.

Kryetari Bashota i ka uruar banorët për asfaltimin e rrugëve dhe ka premtuar edhe projekte tjera. “Pothuajse në të gjitha fshatrat dhe në qytet janë duke u kryer projekte të shumta në infrastrukturë rrugore, shëndetësore e arsimore. Pushteti lokal mbetet i përkushtuar në krijimin e kushteve sa më të mira për qytetarët. Në kuadër të kësaj është edhe ky projekt rrugor që po realizohet sot me buxhet të Komunës, i cili do të krijojë kushte më komode dhe lëvizje shumë më të lehtë për qytetarët. Projektet tona në epiqendër të vëmendjes kanë qytetarin, familjen e tij, komunitetin, problematikën e tij; fshatrat, lagjet, mjediset urbane, shkollat, rrugët, kanalizimet, rrugicat, gjelbërimin, pastrimin etj. Kujdesi ndaj qytetarit dhe familjes si institucion themelor i shoqërisë, mbeten angazhime të mëtejme për mua dhe institucionin që udhëheq”, ka thënë me ketë rast kryetari Bashota.

Banorët e kësaj rruge, kanë falënderuar kryetarin Bashota për përkushtimin e treguar në realizimin e këtij projekti dhe shumë projekteve tjera që janë duke u zhvilluar në komunën e Klinës. Komuna e Klinës sivjet ka planifikuar edhe asfaltimin e disa rrugëve në qytet dhe fshatra.

Kontrolloni gjithashtu

Përfundimin e këtij viti komuna e Deçanit, e përmbyll më një gjendje të sigurisë të qetë pa raste për tu veçuar

Në Komunën e Deçanit u mbajt mbledhja e katërt e KKSB-së për vitin 2019 (Këshilli ...