KEK
Fillimi / Lajmet / ASH: Bogdanoviq ta njohë realitetin e Kosovës pavarur dhe t’i respektojë vendimet e qeverisë maqedonase
ASH: Serbofili Bogdanoviq ta njohë realitetin e pakontestueshëm të Kosovës pavarur dhe t'i respektojë vendimete qeverisë maqedonase

ASH: Bogdanoviq ta njohë realitetin e Kosovës pavarur dhe t’i respektojë vendimet e qeverisë maqedonase

Nëpërmjet një kumtese të lëshuar nga Aleanca për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut thuhet se kryetari i komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq, vazhdon me provokimet e tij ndaj një realiteti të pakontestueshëm siç është Kosova e pavarur. “Ky serbofil që sheh ëndrra me sy hapur, harron se është kryetar i Komunës Qendër të Shkupit, kryeqytetit të një vendi që ka pranuar dhe ka njohur Republikën e Kosovës si shtet të pavarur dhe sovran dhe është i obliguar t’i respektojë vendimet e Qeverisë, Kuvendit por edhe Kushtetutën e vendit”, thuhet në njoftimin e Aleancës Shqiptare. Ata njëherit Bogdanoviq të ju kërkojë falje shqiptarëve të Kosovës por edhe gjithë̈ shqiptarëve për provokimin e rëndë dhe të pa justifikueshëm”, thuhet në fund të kumtesës.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...