Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kontatuar se Qeveria duhet të ju mundësojë Komunave Fond Emergjent

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka njoftuar se Bordi i këtij asociacioni ka vizituar komunat e prekura nga vërshimet. Pasi kanë parë nga afër dëmet e shkaktuara nga vërshimet, Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar nga Qeveria duhet t’u mundësojë Komunave një Fond Emergjent. “Delegacioni i Bordit të Asociacionit të Komunave të Kosovës në përbërje z.Agim Aliu – Kryetar, z.Imri Ahmeti – Nënkryetar, z.Bali Muharremaj – Anëtar dhe z.Sazan Ibrahimi – Drejtor Ekzekutiv kanë vizituar sot Komunën e Skenderajit ku janë pritur nga Kryetari z.Faruk Nura. Kjo vizitë u bë për të parë nga afër situatën pas vërshimeve nga të reshurat dhe për t’u solidarizuar me qytetarët e zonave të prekura nga kjo fatkeqësi natyrore. Poashtu delegacioni i Bordit të AKK-së me këtë rast shprehu solidarizim me gjitha zonat e prekura nga vërshimet në komunën e Skenderajit, Istogut, Mitrovicës, Klinës, Podujevës dhe zonat tjera të cilat u prekën nga të reshurat e shiut” thuhet në komunikatën e Asociacionit të Komunave të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …