Fillimi / Lajmet / Avdullah Hoti: Nuk do të humbi kohë si Albin Kurti por do të fillojë të punojë që në ditën e parë
Hoti: Ish-kryeministri Albin Kurti nuk tregoi kulturë institucionale në momentin e pranim-dorëzimit të detyrës

Avdullah Hoti: Nuk do të humbi kohë si Albin Kurti por do të fillojë të punojë që në ditën e parë

I dekretuari i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, ka folur për programin e rimëkëmbjes së ekonomisë pas pandemisë COVID-19 nëse ai do të bëhet kryeministër. Hoti ka thënë se për këtë gjë kanë punuar që nga dekretimi i tij nga presidentit i vendit. Ai ka thënë se nuk do të humbë kohë si Albin Kurti por do të fillojë të punojë që në ditën e parë. “Nuk do të shkoj aty të familjarizohem e të mësohem me zyret, por që në ditën e parë menjëherë pas një ore do filloj punën. Do të shihni një model komplet tjetër të qeverisje, do ofrojmë një qeverisje normale, kemi nevojë për një qeverisje që sillet normalisht që heqim nga përdorimi gjuhën konfrontuese”, ka thënë Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...