Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
akp deri me 5 maj
valamobile
Fillimi / Lajmet / Avdullah Hoti thotë se LDK-ja mund t’i bashkohet kësaj Qeverie vetëm duke krijuar një Qeveri gjithëpërfshirëse
Avdullah Hoti thotë se LDK-ja mund t’i bashkohet kësaj Qeverie, duke krijuar një Qeveri gjithëpërfshirëse

Avdullah Hoti thotë se LDK-ja mund t’i bashkohet kësaj Qeverie vetëm duke krijuar një Qeveri gjithëpërfshirëse

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, ka thënë se dialogu duhet të zhvillohet në pajtueshmëri me 2/3 e votave në Kuvend. Ai, ka thënë dy alternativa për dialogun, njërën shkuarjen në zgjedhje dhe të dytën që ka lënë të nënkuptohet që LDK mund t’i bashkohet kësaj Qeverie vetëm duke krijuar një Qeveri gjithëpërfshirëse. Ndër të tjera Hoti ka thënë Kosova nuk mund të hyjë në pazare për territor. Në fund Shefi i GP të LDK-së, ka deklaruar se LDK i ka adaptuar parimet bazë lidhur me dialogun dhe jemi të gatshëm të punojmë me të gjitha forcat politike karshi atyre parimeve.

Kontrolloni gjithashtu

Avdullah Hoti: nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Avdullah Hoti: Nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se për ...