Banorët e Bulqizës të shqetësuar nga tërmetet e njëpasnjëshme

Banorët e Bulqizës po ndjehen të shqetësuar nga tërmetet e njëpasnjëshme. Brenda 48 orëve, ky vend është goditur shtatë herë, ku më i fuqishmi ishte 4.5 shkallë të rihterit.  Duke folur për dëmet e shkaktuara nga to, kryebashkiaku i Bulqizës, Lefter Alla,  ka deklaruar se dëme janë shënuar pothuajse në të gjitha njësitë administrative, ku mes tyre veçohet dëmtimi i dy pallateve në Bulqizë dhe dy në Krastë. Deri tani është raportuar për 62 shtëpi të dëmtuara në masë të ndryshme ndërsa nga frika se në të ardhmen mund të ketë dridhje edhe më të fuqishme, banorët po kërkojnë të ju sigurohen tenda për strehim.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi

Mbrojtja e Rexhep Selimit, ka kërkuar lirimin e tij nga paraburgimi deri në 30 ditë para fillimit të gjykimit

Në përgjigje ndaj kërkesës së Zyrës së Prokurorit të Gjykatës Speciale, avokati i  Rexhep Selimit, …