Zgjedhjet e 14 shkurtit janë të pestat që mbahen me radhë në Kosovë dhe do të kushtojnë 5 milionë e 578 mijë e 712 euro

Numri i mërgimtarëve me të drejtë vote për balotazh është rreth 10 mijë

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) Valmir Elezi ka deklaruar se numri i mërgimtarëve me të drejtë vote për balotazh është 10 mijë 220 qytetarë, nga 15 mijë e 530, sa ishte në zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Ai ka sqaruar se kjo rënie e numrit është për shkak se në disa komuna nuk do të ketë balotazh. Gjatë intervistës për “Kosovapress”, ai ka sqaruar se të gjithë qytetarët që janë regjistruar si votues jashtë Kosovës për të marrë pjesë në zgjedhjet për kryetarë të Komunave në raundin e parë do të munden të votojnë përmes postës në raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetarë të komunave në të cilat do të organizohet raundi i dytë i zgjedhjeve për kryetarë të komunave. Ai ka përkujtuar se fletëvotimet e qytetarëve nga diaspora do të pranohen nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri më datën 12 nëntor.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së  ka mbajtur  një tryezë diskutimi në lidhje me situatën e sigurisë …