Brickos

Banorët e rrugës “Muharrem Fejza” protestojnë sot për shkak të vonesave të punimeve dhe për gjendjen e rrugës

Banorët e rrugës “Muharrem Fejza” protestojnë sot për shkak të vonesave të punimeve dhe për gjendjen e rrugës

Banorët e rrugës “Muharrem Fejza” dhe ata nga rrugët lidhëse në atë pjesë sot do të protestojnë për shkak të vonesave të punimeve për gjendjen e rrugëve. Sipas banorëve, punimet që kanë filluar tash e katër muaj po pengojnë hapësirat për ecjen e këmbësorëve, ndërsa personat me nevoja të veçanta kanë mbetur të mbyllur. “Ne banorët e rrugës ‘Muharrem Fejza’ me rrugët lidhëse, me datë 22/07/2021, ditë e enjte, në ora 18:00, te rrethi që lidhë “Rrugën B” me rrugën ‘Muharrem Fejza’ (te barnatoret), do të protestojmë për gjendjen e rrugës gjegjësisht punimet në rrugë’’, thuhet në njoftimin e banorëve. Banorët thonë se kërkesat e tyre i janë adresuar Komunës disa herë, por deri tani ata kanë mbetur pa përgjigje.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …