KEK
Fillimi / Lajmet / Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët po kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë edhe për tre muaj të tjerë. Duke folur për këtë kërkesë, kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi i ka deklaruar “Kosovapressit” se shtyrja e kësteve për kredi është e domosdoshme për bizneset, sepse sipas tij, kompanitë dhe qytetarët do të kenë vështirësi t’i paguajnë normat e interesit dhe këstet në këtë kohë pandemie. Interesin për këtë shtyrje ta merr përsipër shteti dhe të mos i alokohet biznesit dhe qytetarëve, sepse me fillimin e pagesës bizneset dhe qytetarët do të kenë vështirësi shumë të mëdha të pagesës së kredive. Do të jetë një ngarkesë për biznesin si dhe do të rrezikohet edhe falimentimi i bizneseve dhe rritja e papunësisë, ka paralajmëruar kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

KQZ: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, nuk është certifikuar për të qenë pjesë e garës për zgjedhjet e 14 shkurtit

KQZ: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, nuk është certifikuar për të qenë pjesë e garës për zgjedhjet e 14 shkurtit

Burime brenda Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, njoftuan se kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, nuk ...