Bekim Jashari: Para shtatores së kryekomandantit UÇK-së, Adem Jasharit po festohet në Sofrën tradicionale

Bekim Jashari: Para shtatores së kryekomandantit të UÇK-së, Adem Jasharit po festohet në Sofrën tradicionale

Kryetari i Komunës së Skenderajt dhe nipi i komandantit Llegjendar Adem Jashari, Bekim Jashari ka theksuar të martën para shtatores së kryekomandantit UÇK-së, ka pasur festë në Sofrën tradicionale. “Pikërisht para shtatores së kryekomandantit Adem Jashari, që na mundësoi me sakrificën e tij të mblidhemi, të këndojmë e të festojmë në Sofrën tradicionale dhe këto ditë kur Skenderaj është mbushur plotë jetë e gjallëri nga ardhja e bashkatdhetarëve tanë. Kemi marrë për obligim dhe detyrë që me gjithë këto aktivitete pushimin në vendlindje t’ua bëjmë të këndshëm e të paharruar. Faleminderit që po na jepni mundësinë të festojmë me ju!”, ka shkruar Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Shvarc dhe kryetarja Osmani paralajmërojnë luftë, në rast se bashkësia ndërkombëtare nuk e ndryshon qasjen ndaj Serbisë

Ministrja, Donika Shvarc ka paralajmëruar luftë, në rast se, sipas mendimit të saj, bashkësia ndërkombëtare …