Berat Buzha është mësuar të fyejë çlirimtarët dhe të lejojë fyerjen e Adem Jasharit në gazetën e tij

Berat Buzha është mësuar të fyejë çlirimtarët dhe të lejojë fyerjen e Adem Jasharit në gazetën e tij

Gazetari kontravers, i përzgjedhuri i Hashim Thaçit, për të sharë e për të fyer çlirimtarët e Kosovës, Berat Buzhala, u ka bërë thirrje shqiptarëve të mbështesin grusht-shtetin në Turqi. Buzhala është një kriptokatolik i njohur për qëndrimin e tij antiislam, ashtu sikur babai i tij që ishte i njohur për spiunimin e luftëtarëve të lirisë, në dobi të regjimit kriminal të Milosheviqit. Nuk është  për t’ u habitur  që kjo pjellë ka këtë “kulturë gjuhe e sjelljeje”, por është për t’ u habitur si merret në mbrojtje nga njerëz me ndikim, të cilët e dinë mirë se kush është dhe  në shërbim të kujt është, B. Buzhala dhe soji i tij në Ekspress.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …