Besim Beqaj

Besim Beqaj: Vullnetarisht kam kërkuar të mos jem pjesë e listës zgjedhore

Ish deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Besim Beqaj i cili në zgjedhjet e fundit kishte marrë 10499 vota, përmes një postimi në rrjetin social ka njoftuar se vullnetarisht kam kërkuar të mos jem pjesë e listës zgjedhore. “Duke ju falenderuar për mbështetjen dhe interesimin tuaj, ju njoftoj se vullnetarisht kam kërkuar të mos jem pjesë e listës zgjedhore. Ky vendim vjen si rezultat i dëshirës sime për t’u angazhuar intensivisht në përgatitjen dhe jetësimin e planit ekonomik të #FillimiRi dhe korrjen e fitores së PDK-së. Do të punoj për arritjen e qëllimit i cili është zhvillimi ekonomik dhe mirëqenia e qytetarëve përmes platformës së PDK. Unë do të kontribuoj në institucionet tjera nën udhëheqjen e PDK-së”, ka shkruar Beqaj.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …