leoni

Bordi këshilldhënës për pandeminë në Kosovë mblidhet sot pas rritjes së rasteve me virusin korona

Bordi këshilldhënës për pandeminë në Kosovë mblidhet sot pas rritjes së rasteve me virusin korona

Bordi këshilldhënës për COVID-19 në Kosovë do të mblidhet sot pas rritjes së numrit të rasteve me koronavirus në vendin tonë dhe në shtetet fqinje. Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media nga ministria e Shëndetësisë. Takimi do të mbahet në orën 14:00. Mediat mund të marrin pamje nga takimi, pas të cilit do të ketë edhe deklarime për media.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje në Kaçanik

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje …