MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Borut Pahor kërkon që shtetet e rajonit t’i zgjedhin çështjet e hapura në mënyrë që rajoni të jetë më tërheqës për BE-në
Borut Pahor kërkon që shtetet e rajonit t'i zgjedhin çështjet e hapura në mënyrë që rajoni të jetë më tërheqës për BE-në

Borut Pahor kërkon që shtetet e rajonit t’i zgjedhin çështjet e hapura në mënyrë që rajoni të jetë më tërheqës për BE-në

Kryetari i Sllovenisë, Borut Pahor gjatë konferencës të Samitit në Tiranë, ka dhënë një porosi për të gjithë vendet e rajonit. “Nuk po them se ne i zgjidhem problemet, por ne kemi trajtuar çështjet në mënyrë të hapur dhe kemi debatuar për ato në mënyrë shumë miqësore, nëse dëshironi ta merrni këtë mendim tim. Kjo është mjaft e rëndësishme, mendoj që kjo është edhe për shkak të faktit se të gjithë e dinë që pas zgjedhjeve evropiane, procesin i zgjerimit nuk do të jetë në nivelin e lartë të rendit të ditës në Komisionin Evropian, dhe varet nga ne që t’i marrim çështje të hapura, t’i zgjidhim ato në mënyrë që ky rajon të jetë më tërheqës për pjesën tjetër të BE-së, sasa është tani”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ne e dimë sesa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis paqësor, tha kryetari Thaçi në Forumin e Parisit

Ne e dimë sesa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis paqësor, tha kryetari Thaçi në Forumin e Parisit

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në seancën plenare të Forumit të Paqes ...