Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Sot në Shqipëri është shpallur dite zie kombëtare në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj të rënë në krye të detyrës
Sot në Shqipëri është shpallur dite zie kombëtare në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj të rënë në krye të detyrës

Sot në Shqipëri është shpallur dite zie kombëtare në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj të rënë në krye të detyrës

Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka vendosur që sot, data 10 maj 2019, të shpallet dite zie kombëtare në nderim të nëntetares Zarife Muharrem Hasanaj, rënë në krye të detyrës gjatë misionit të saj jashtë vendit. Sipas këtij vendimi, në të gjitha institucionet shtetërore flamujt do të ulen në gjysmështizë dhe në orën 12:00 do të mbahet një minutë heshtje.

Kontrolloni gjithashtu

Kryekuvendarja Osmani i ndan mirënjohje delegatëve të Deklaratës së 2 Korrikut që artikuluan pikësynimin për liri

Kryekuvendarja Osmani i ndan mirënjohje delegatëve të Deklaratës së 2 Korrikut që artikuluan pikësynimin për liri

Kryetarja e Kuvendit të Kosovë, Vjosa Osmani, ka ndarë mirënjohje për përfaqësuesit e legjislaturës e ...