Stojanoviq

Branimir Stojanoviq, ka thënë se “institucionet e Kosovës kanë kapitulluar përballë dhunës”

Zëvendës-kryeministri i Kosovës, Branimir Stojanoviq, ka thënë se “institucionet e Kosovës kanë kapitulluar përballë dhunës”. Sipas tij, serbëve të shpërngulur nga ky Mushtishti nuk ka mundur askush t’u garantojë siguri për çka “nuk kanë mundur të vizitojnë kishën e rrënuar”. Stojanoviq i tha agjencisë serbe Beta se janë “interesat personale të atyre që shfrytëzojnë pronat e serbëve që të jenë më të fortë se të gjitha institucionet, rendi dhe ligji, si dhe interes të atyre që me këtë temë duan të përfitojnë politikisht”.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell, në seancën e KS të OKB-së ka folur edhe për propozimin franko-gjerman dhe për dialogun Kosovë-Serbi

Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova e Serbia të angazhohen në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja në mirëbesim dhe kompromis

Përfaqësuesi i Lartë evropian, Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të angazhohen në …