Daka: Certifikimi i rezultatit të zgjedhjeve të 11 qershorit do të bëhet në fund të këtij muaji

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ka njoftuar se certifikimi i rezultatit të zgjedhjeve të 11 qershorit do të bëhet në fund të këtij muaji. Ajo ka njoftuar gjithashtu se procesi i numërimit të votave të diasporës do të filloj të shtunën, më 24 qershor. Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ka kërkuar që partitë politike t’i disiplinojnë komisionarët e tyre dhe kandidatët e tyre për deputetë që ata të mos bëjnë presion te komisionarët gjatë procesit të numërimit të votave.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …