Fillimi / Lajmet / Daniel Serwer: Aleksander Vuçiq i Serbisë do të ishte i lumtur që ta merrte veriun e Kosovës
Serwer

Daniel Serwer: Aleksander Vuçiq i Serbisë do të ishte i lumtur që ta merrte veriun e Kosovës

Profesori i Universitetit, John Hopkins, Daniel Serwer, ka vlerësuar se pajtimi i Kosovës me Serbinë duhet të ndodhë në mes të dy vendeve sovrane. Serwer ka deklaruar  se kreu i Serbisë po synon veriun e Kosovës, duke thënë se ai mund të merret vetëm me menaxhimin e popullatës serbe atje. “Kosova është sovrane dhe e pavarur dhe unë nuk mendoj se dikush në Beograd as e imagjinon që Beogradi do ta menaxhojë një shumicë prej 95 për qind të popullsisë së Kosovës. Ata thjesht po merren me menaxhimin e popullatës serbe në Kosovë dhe nuk ka dyshim se Vuçiqi do të ishte i lumtur që ta merrte veriun”, ka thënë  Daniel Serwer.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...