Fillimi / Lajmet / David Shwendiman: Pa marrë para sysh çdo lloj pasoje nuk do të ndalem në punën time për Gjykatën Speciale
Gjykata

David Shwendiman: Pa marrë para sysh çdo lloj pasoje nuk do të ndalem në punën time për Gjykatën Speciale

Avokati, Tomë Gashi,  duke folur për Gjykatën Speciale kundër UÇK-së ka komentuar edhe deklaratat e fundit të kryeprokurorit të kësaj Gjykatës, David Shwendiman, i cili ka thënë se pa marrë parasysh që mund të ketë turbullira në Kosovës, pa marrë parasysh që raste të caktuara janë të ndjeshme, se mund të jenë shënjestër edhe zyrtarët më të lartë të shtetit të Kosovës, ai nuk do të ndalet me punën e tij. Deputetët e Kuvendit të Kosovës, në gusht të vitit 2015-të, kanë votuar ndryshimet kushtetuese, që i hapin rrugën themelimit të Gjykatës Speciale për krime lufte vetëm kundër luftëtarëve dhe eprorëve të UÇK-së, por jo kundër serbëve, me mizorinë dhe barbarinë e të cilëve ishte tronditur bota përparimtare ndërsa NATO-ja dhe Amerika kishin bombarduar Serbinë e kohës së Milosheviqit, në pranverë të vitit 1999.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të grave shtatëzëna nga institicionet publike edhe ato private

Qeveria rritë pagat për disa kategori sociale gjatë garës së balotazh, meqë Vetëvendosja edne nuk ka fituar në asnjë komunë

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, pikërisht në kohën e zgjedhjeve për balotazh, është miratuar ...