Protesta per Ramushin

Protesta për lirimin e Ramush Haradinajt mbahet sot në një shesh të Vjenës duke filluar në orën 13:00

Këshilli organizativ i protestës për lirimin e Ramush Haradinajt sot do të mbajë një protestë në Vjenë të Austrisë, për shkak se më 6 prill 2017 autoritetet e drejtësisë së Republikës së Francës do të sjellin vendimin lidhur me kërkesën e shtetit serb për ekstradimin e Ramush Haradinajt në Serbi apo për lirimin e tij , thuhet në komunikatën për media. Ky këshill disa herë ka organizuar protesta në ndryshme si në Austri, Belgjikë dhe Francë për lirimin e Ramush Haradinajt. Protesta do të mbahet në një shesh të Vjenës  duke filluar në orën  13:00.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrat aktualë të Vetëvendosjes në Qeverinë Kurti do të mbesin pa poste e jashtë Kuvendit, meqë nuk janë deputetë

Qeveria Kurti ka rikonfirmuar edhe sot se nuk do të ketë paga të muajit shtator për mësimdhënësit grevistë

Zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu, ka deklaruar se  do të respektohet parimi “Pagë për punë”, …