KEK
Fillimi / Institucionet / Deçani është përfitues i buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2)

Deçani është përfitues i buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2)

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar me Malin e Zi mes Komunës së Deçanit dhe Andrijavices, komuna e Deçanit është përfituese e buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2), projekt i cili do të realizohet gjatë këtij viti duke ndikuar në zhvillimin ekonomik të komunës së Deçanit në veçanti në sektorin e turizmit. Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj ka thënë se komuna e Deçanit do të vazhdoj me kompetencë bashkëpunimin duke qenë të sigurt në bashkëpunimin e radhës ku do të jemi përfitues të buxhetit të duhur për Bjeshkën e Belegut.

Deçani po bëhet dhe ne jemi të sigurt për këtë!

Kontrolloni gjithashtu

Në nderim të “Epopesë së UÇK-së” Komuna e Deçanit organizojnë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gllogjan

Të nderuar qytetarë të Komunës së Deçanit, familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës ...