MIT KS
Fillimi / Institucionet / Deçani nderon dëshmorët e kombit

Deçani nderon dëshmorët e kombit

Komuna e Deçanit të shtunën me 3 Qershor 2017, në ora 11:00, mbahen homazhe për Dëshmorët e kombit, Rexhep Mazrekaj, Selmon Dukaj e Ahmet Baqaj.

Homazhet do te mbahen tek vendi i rënies, në magjistralen Deçan-Gjakovë.

Po ashtu në ora 11:30 në Irzniq do të bëhen homazhe edhe  për Dëshmorin Altin Haskaj!

Ftohen qytetarët të jeni pjesë e nderimit dhe kujtimit të këtyre dëshmorëve të rënë në Altarin e Atdheut !

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet mbledhja e rregullt e KK të Deçanit, miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit, ku për diskutim ishin ...