Deçani vazhdon investimet në nfrastrukturë

Komuna e Deçanit po vazhdon me investime në infrastrukturën rrugore, për t’ju lehtësuar jetën dhe lëvizjen qytetarëve  të saj, një investim i tillë po realizohet edhe në ndërtimin e  rrugëve në fshatin Carrabreg i Ulët, përkatësisht rrugët Ramosaj, Likaj, Demhasaj, si dhe një trotuar dhe disa kanale përskaj rrugëve, tashmë të shtruara me kocka.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, …