DEKLARATË nga LEVIZJA SHPRESON PËR SHQIPËRINË 

GJYQI I TË MARTËS PËR EKSTRADIMIN E HEROIT DRITAN GOXHAJ,   ËSHTË GJYQ KUNDËR LIRISË SË FJALËS, SA HERË DENONCOHEN 
 SKENARËT E SOROS (si rasti konkret i regjisë  gazetarëve  Soros për  përbaltjen e UÇKsë)! 
Tiranë, 8 Korrik 2024 
Ditën e Martë 9 Korrik 2024, Gjykata e Lartë do shqyrtojë rekursin  absurd  Prokurorisë  Apelit  kërkon rrëmbimin e luftëtarit  UÇK, 
 heroin Dritan Goxhaj, pa asnjë ligj dhe  kundërshtim me çdo juridiksion   Gjykatës Speciale për Kosovën  Shqipëri! Rrëmbimi  31 Korrik 2023 i Heroit Dritan Goxhaj nga policia dhe  prokurorët e Hagës një vit  parë, u diskreditua nga Gjykata e Apelit ku u 
 shtelluan me detaje  gjitha aspektet juridike  arresimit  paligjshëm dhe  mungesës totale  juridiksionit dhe mungesës  çdo marëveshje 
ekstradimi  Republikën e Shqipërisë me këtë Gjykatë duke sjellë për  pasojë lirimin  sallën e gjyqit  Dritanit. Gjykata e Apelit është shprehur qartë ditën  e liroi  Sallën e Gjyqit pas  70 ditë kalvari dhe burgosje  paligjshme:  
LIRIA E FJALËS MBROHET ME LIGJ,   SHQIPËRIA NUK KA MARËVESHJE EKSTRADIMI ME GJYKATËN  SPECIALE TË HAGËS, DHE   GJYKATA E HAGËS NUK KA JURIDIKSION NË SHQIPËRI!  Motivi absurd i këtij kalvariështë denoncimi  media 1 vit  parë nga  Dritan Goxhaj i gjithë skenarit  përbaltjes  UÇK nga 3 klyshë  Soros, përfshi ushtarin e Fondacionit Soros TiranëAltin Raxhimi (i denoncuar nga Av Altin Goxhaj prej vitesh si autori i shpifjeve  Soros për UÇK dhe shtëpinë e verdhë“)  median e Soros BIRN, me financimin e Soros, por  sipas prokurorëve  Soros  Hagëdenoncimi paska dekonspiruar 3dëshmitarët ndërkohë   3 dëshmitarët janë publikfaktet janë publike dhe këtë e dinë  gjithë se kush janë! Arsyeja e vërtetë është mbyllja e gojës dhe hakmarrje ndaj diskreditimit  i bëri  cilësinë e gazetarit Dritan Goxhaj rolit sponsorizues  Soros për përbaltjen e UÇK  dobi  Serbisë!   çdo aspekt ligjorky nuk është gjyq për ekstradim  dikujt  po hetohet për krime  Hagë apo pengim  hetimitpor gjyq kundër fjalës   lirë  një gazetari dhe intelektuali i cili vlerësohet për integritetin dhe 
 ekspertizën e tij prej vitesh. 
Rekursi i nesërm vjen pas disa turpeve juridike ku rekursi nuk u dorëzua fillimimisht nga Prokuroria e Apelit por nga Prokuroria e Shkallës  Parë 
duke përbërë një skandal  rëndë  diskreditonte rolin e Qeverisë Shqiptare si urdhëruese e rrëmbimit.Nesër do vendoset jo vetëm për fatin e Heroit  UÇK por edhe për gazetarin Dritan Goxhaj pasi e gjithë akuza ndaj tij është montuar veç për shkrimet dhe intervistat e tij! Kjo është arsyeja pse  gjitha shoqatat e gazetarëve dhe OJFtë fallso 
gjoja “  drejtave  njeriut” kanë heshtur pasi  gjitha janë  kapura 
nga Mafia Soros dhe kushdo  denoncon Soros dënohet me izolim dhe cnsurëKëta gazetarët dhe aktivistët e shoqatuar  heshtin për Dritanin 
janë bashkëpunëtorë  krimin e heshtjes përballë lirisë  fjalësdhe kjo tregon se liria e shprehjes vlen veç kur mbron Sorosin dhe  asnjë rast 
nëse i kundërvihesh atij apo skenarëve  tij! Levizja Shpreson Për Shqipërinë i bën thirrje opinionit publik   solidarizohen me Heroin e UÇK Z. Dritan Goxhaj duke ju kujtuar se atë e ka braktisur kjo klasë politike e shitur, me fytyra  vjetra apo  reja sepse janë  gjithë bashkë  shërbim  Axhendave AntiShqiptare!  Nëse ne do  pranojmë ndëshkimin e Dritaniti kemi treguar brezit  ri se 
si ndëshkohet nga ne patriotizmi dhe sakrifica e luftëtarëve për liri dhe pavarësi! 
 
Korrik 2024 

Kontrolloni gjithashtu

Nikaj dhe Stavileci, PDK: Qeveria ia humbi Kosovës 21 milion euro – të barabarta me 42 mijë paga mesatare në Kosovë

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar pas vendimit të Qeverisë Kurti për të 21 milionë …