KEK
Fillimi / Lajmet / Delawie: Politika e jashtme amerikane nuk do të ndryshojë ndaj Ballkanit as ndaj Kosovës
Delawie: Politika e jashtme amerikane nuk do të ndryshojë ndaj Ballkanit as ndaj Kosovës

Delawie: Politika e jashtme amerikane nuk do të ndryshojë ndaj Ballkanit as ndaj Kosovës

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës  në Kosovë, Greg Delawie, ka folur lidhur me politikën e jashtme që do të ndjek administrata e presidentit të ri amerikan, Donlad Trump. Delawie ka thënë se politika e jashtme amerikane nuk do të ndryshojë as ndaj Ballkanit e as ndaj Kosovës. “Politika e jashtme amerikane ndaj Ballkanit Perëndimor në përgjithësi dhe ndaj Kosovës në veçanti ka qenë jashtëzakonisht e qëndrueshme pa marrë parasysh a ka qenë një republikan apo demokrat në Shtëpinë e Bardhë dhe nuk shoh asnjë arsye pse kjo vazhdimësi të mos vazhdojë në të ardhmen”, ka deklaruar Delawie.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...