Delegacioni i Kuvendit të Kosovës është akredituar nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës

Delegacioni i Kuvendit të Kosovës është akredituar nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës

Delegacioni i Kuvendit të  Kosovës, për herë të parë është akredituar nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës. Pjesëmarrësit e delegacionit nga Kuvendi i Kosovës, janë pajisur me kartela identifikuese dhe tani posedojnë edhe zyrë si çdo delegacion tjetër anëtar. Delegacioni i përbërë nga kryetari i delegacionit të përhershëm, Xhavit Haliti, dhe anëtarët: Aida Derguti e Slobodan Petroviq, është duke marr pjesë në punimet e Sesionit të Parë të rregullt të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës në Strasburg, e cila është duke zhvilluar punimet nga data 23-27 janar 2017.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …