Në Kuvendin e Kosovës është miratuar rezoluta për unifikimin e pikave doganore me Shqipërinë

Deputetët as sot nuk e miratuan Rezolutën për arrestimin e aktivistëve të Vetëvendosjes

As në këtë seancën e sotme  deputetët e Kuvendit të Kosovës  nuk e miratuan Rezolutën për arrestimin e aktivistëve të Vetëvendosjes. 31 deputetë votuan kundër, 22 për dhe 16 abstenuan. Kuvendi miratoi rekomandimet në lidhje me moszbatimin e rekomandimeve të Avokatit të Popullit nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës të propozuara nga deputetja e AAK-së, Time Kadrijaj. Rekomandimet morën 59 vota për, 5 kundër dhe 3 abstenime. Po ashtu deputetët miratuan edhe rekomandimet në lidhje me shkeljen e të drejtave të punëtorëve në Kosovë. 63 deputetë votuan për, asnjë kundër dhe 2 abstenuan.

Kontrolloni gjithashtu

Zërat e “ndërgjegjes” së dy profesorëve: Blerim Latifi dhe Muhamet Hamiti për dhunën izraelite kundër palestinezëve

Të paktën 178 palestinezë u vranë dhe 589 u plagosën nga sulmet ajrore të forcave izraelite kundër popullatës civile

Dje, Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken u takua me disa udhëheqës të vendeve arabe …