leoni

Ilir Halit Konushevci (20.6.1969 – 9.5.1998)

Në 19-vjetorin e rënies së Heroit të Kombit, Ilir Konushevci shfaqet një film dokumentar

Me rastin e 19-vjetorit të rënies së Heroit të Kombit, Ilir Konushevci – “MËRGIMI”, shfaqet premiera e dokumentarit: “BUKA E UÇK-së, Historia e Grupit të Logjistikës “MËRGIMI”, përgatitur nga regjisori Virgjil Kule. Premiera mbahet më 5 maj 2017 (e premte), në Kino-ABC, Prishtinë, duke filluar prej orës 13:00.

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Krasniqi: Qeveria Kurti është totalisht e dështuar, ajo nuk di të ballafaqohet me krizat ekonomike, energjetike, arsimore

Milazim Krasniqi: Amerika dhe shtetet që kanë njohur Kosovën, po mbajnë qëndrime joparimore në përdorimin e dinarit

Profesori universitar  dhe analisti, Milazim Krasniqi, duke komentuar zhvillimet e fundit sa i përket Rregullores …