Deputeti, Hisen Berisha u kërkoi veteranëve të UÇK-së, të mos e dëmtojnë këtë institucion, pasi kërkesat e tyre do të realizohen

Deputeti, Hisen Berisha u kërkoi veteranëve të UÇK-së, të mos e dëmtojnë këtë institucion, pasi kërkesat e tyre do të realizohen

Deputeti i PDK-së, Hisen Berisha qëndroi para veteranëve të UÇK-së, të cilët protestuan  para Kuvendit, për t’iu kërkuar që të mos e dëmtojnë këtë institucion. Ish-komandanti i UÇK-së bisedoi me disa veteranë, duke i siguruar se do të bëjnë çmos që projektligji i cili e përcakton pagën minimale të mos kalojë pa u shqyrtuar edhe përfshirja e tyre në të.  Komandanti i UÇK-së në Koshare gjatë luftës, Hisen Berisha do të luftojë në Kuvend për të mos lejuar miratimin e këtij projektligji. Ai u kërkoi veteranëve që t’i lirojnë hapësirat përpara Kuvendit dhe të mos dëmtojnë asgjë. Lëreni ta bëjmë luftën ne në institucione, porositi ai.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi

Mbrojtja e Rexhep Selimit, ka kërkuar lirimin e tij nga paraburgimi deri në 30 ditë para fillimit të gjykimit

Në përgjigje ndaj kërkesës së Zyrës së Prokurorit të Gjykatës Speciale, avokati i  Rexhep Selimit, …