KEK
Fillimi / Lajmet / Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj kritikon qeverinë për vonesën e krijimit të Komisionit për të burgosurit politik
Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj kritikon qeverinë për vonesën e krijimit të Komisionit për të burgosurit politik

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj kritikon qeverinë për vonesën e krijimit të Komisionit për të burgosurit politik

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj në seancën e Kuvendit të Kosovës ka thënë se buxheti për të burgosurit politik ekziston por ende nuk është krijuar Komisioni, derisa ka pyetur kabinetin qeveritar se kur do të kryhet ky obligim moral e kushtetues. Ai i është drejtuar zëvendëskryeministrit të parë, Besnik Tahiri me pyetjen se kur do të kryhet ky proces. Buxheti për të burgosurit politik ekziston ndërsa ende nuk është krijuar Komisioni, ndërsa ju pyes juve z.zëvendëskryeministër se kur të burgosurit politik kanë me i fitu të drejtat e detyre kushtetuese”, ka thënë Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Gastronomet kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre

Të pakënaqur nga mungesa e përkrahjes financiare nga institucionet dhe mos shfuqizimin e masave ndaj ...