Besian Mustafa: Për mosvaksinimin e qytetarëve fajtor është Qeveria e cila po dëshiron ta vendos vendin përsëri në karantinë

Deputeti i LDK-së, Besian Mustafa i kundërpërgjigjet deputetit të Vetëvendosjes, Adnan Rrustemi, për kontratat njëburimore

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besian Mustafa iu ka  përgjigjur deputetit të LVV-së, Adnan Rrustemi, lidhur me kontratat njëburimore. Këtij të fundit, Mustafa i tha se kryeshefi i KEK-ut është arrestuar për korrupsion e tenderë njëburimor. ë seancë të jashtëzakonshme për themelimin e komisionit hetimor, Mustafa përmendi kontratat njëburimore të nënshkruara nga ministritë. Adnaj edhe Vetëvendosje, keni harruar që kryeshefi që e keni emëruar ju të KEK-ut, është arrestuar për shkak të tenderave një-burimor, se u mundove me thënë që LVV janë të pa korruptuar dhe të pa korruptueshëm, kryeshefi që e keni emëruar ju edhe zyrtari i LVV-së që e keni pasur drejtor a koordinator për sektorin e energjisë në parti, e keni çuar kryeshef në KEK edhe është arrestuar për korrupsion, për tendera njëburimor. Kështu që mos na tregoni përralla. Deputeti Mustafa Mustafa shtoi se në Ministrinë e Ekonomisë janë 151 kontrata njëburimore, të cilat janë negociuar në katër sy.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …