Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Elmi Reçica, njëherësh edhe udhëheqës i Departamentit të Diasporës nga kjo parti, ka filluar një vizitë zyrtare në Zvicër. Ai gjatë kësaj vizite ka takuar edhe veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës” dhe drejtor i zyrës ligjore First-consulting.ch në Bern dhe Delémont të Zvicrës. “Sot kisha kënaqësinë ti kem në vizitë dhe drekë, deputetin e parlamentit të Kosovës dhe drejtor i departamentit për diasporë në Partin Demokratike të Kosoves z, Elmi Reqica me Adrianin dhe Valmirin. Takim i frytshëm dhe shpresdhenës!”, ka shkruar Bislimi.

Kontrolloni gjithashtu

BSPK-ja ka reaguar ndaj vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të BSPK-së, nesër mbajnë protesta në Prishtinë

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të …