Ganimete Musliu

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu ka konstatuar se incizimet e publikuara përbejnë rrezik kombëtar

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu ka konstatuar se incizimet e publikuara kohë më pare, përbejnë rrezik kombëtar. “Kur kam thënë se Albini Kurti nuk la qershi pa hëngër kam qenë e vetëdijshme çka kam thënë. E njoh Kurtin dhe VV-në dhe duke u nis nga fakti që i njoh që 14 nuk kam besuar se janë kaq të paaftë, po me kalimin e kohës e kam kuptuar që nuk kanë lënë premtim pa shkel dhe vete fakti kur kam thënë sle qershi pa hëngër e kam nënkuptu edhe këtë për Listën Serbe. Po më vjen mirë që ajo që e kam thënë në Kuvend po vërtetohet. Afera Zdravo përben kërcënim kombëtar për vendin, Kurti ta jap llogari në Kuvend apo në zgjedhje përballë qytetarëve” ka theksuar mes tjerash deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …