KEK
Fillimi / Lajmet / Dhjetëra shqiptarë me pankarta në duar janë mbledhur sot në Hagë për të protestuar kundër Gjykatës Speciale
Dhjetëra shqiptarë me pankarta në duar janë mbledhur sot në Hagë për të protestuar Gjykatës Speciale

Dhjetëra shqiptarë me pankarta në duar janë mbledhur sot në Hagë për të protestuar kundër Gjykatës Speciale

Dhjetëra shqiptarë që jetojnë në Hagë dhe në diasporë janë mbledhur para objektit të Dhomave të Specializuara, ku me pankarta në duar kanë shprehur protestën e tyre kundër Gjykatës Speciale. Në disa prej pankartave që mbanin në duar shiheshin mesazhe si: “Nuk kemi hero për të sakrifikuar!”, “Ku është drejtësia për 20 mijë gra të dhunuara nga regjimi serb?”, “Ku është drejtësia për mbi 13 shqiptarë civilë të vrarë?”, “Hashimi nuk është thjesht një emër, është simbol i një epoke të ndritur!”, “Çka do t’iu themi ne fëmijëve të personave të zhdukur nga regjimi i Millosheviqit?”, etj. Kryetari Thaçi pritet që intervistimin e tij para prokurorëve të Gjykatës Speciale ta fillojë nga orën 13:00.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin ...