Diferencë e madhe në mes të LDK-së dhe Vetëvendosjes, në votat që kanë marrë nga diaspora është shënuar, në Therandë

Diferencë e madhe në mes të LDK-së dhe Vetëvendosjes, në votat që kanë marrë nga diaspora është shënuar, në Therandë

Diferencë e madhe në mes të LDK-së dhe Vetëvendosjes  në votat që kanë marrë nga diaspora vërehet në Komunën e Therandës. Atje kandidati i LDK-së ka marrë gjithsej 711 vota, kandidati i AAK-së i dyti me 307 vota, derisa kandidati i Vetëvendoses, në vendin e tretë me vetëm 147 vota. Edhe në Komunën e Dragashit diferenca ka qenë shumë e madhe. Behxhet Xheladini i LDK-së ka arritur të marr plotë 359 vota nga diaspora, derisa kandidatja e Vetëvendosjes Kaltrina Salihu ka marrë vetëm 76 vota. PDK ka marrë vetëm 77 vota. Edhe Peja e Burimi nuk bëjnë përjashtim. Gazmend Muhaxheri ka marrë 331 vota, derisa kandidati i Gazmend Agusholli, ka marrë vetëm 71 vota. Derisa në Burim, LDK-ja ka 231 vota dhe Vetëvendosja  vetëm 83.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …