KEK
Fillimi / Lajmet / Disa familje vazhdojnë të qëndrojnë në qiell të hapur në Lagjen Dardania të Prishtinës
Disa familje vazhdojnë të qëndrojnë në qiell të hapur në Lagjen Dardania të Prishtinës

Disa familje vazhdojnë të qëndrojnë në qiell të hapur në Lagjen Dardania të Prishtinës

Pasi Policia i ka nxjerrë me dhunë nga banesat e tyre në Lagjen Dardania të Prishtinës disa nga ato familje vazhdojnë të qëndrojnë në qiell të hapur, pasi policia i largoi ata nga objekti banesor, sipas një vedimi të Gjykatës, e cila  ata i cilëson si uzurpatorë të pronës. Policia i nxori ata jashtë banesave dhe tash kanë mbetur nën tenda, në të cilat thanë se Por, jo të gjithë kanë vendosur të rrinë jashtë. Besim Rexhepi, i larguar nga banesa me forcë gjatë ditës, bashkë me familjen e tij, deklaroi se ka vendosur të rikthehet në banesë.  “Në fshat e kam shtëpinë e djegur e komuna nuk na ofron kurrfarë zgjidhje. Policia a na ka rrah dhe na ka largu”, tha ai, raporton lajmi.net. “E kemi thy derën dhe kemi hy, sepse nuk kam ku të shkoj. Le t’ma marojnë shtëpinë time atje, unë kthehem se nuk kam ku të shkoj. Ja ku i kam dokumentet”, tregon ai.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...