tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Disa qytetarë janë organizuar sot vullnetarisht dhe kanë pastruar Liqenin e Badovcit nga i cili furnizohet më ujë Prishtina
Disa qytetarë janë organizuar sot vullnetarisht dhe kanë pastruar Liqenin e Badovcit nga i cili furnizohet më ujë Prishtina

Disa qytetarë janë organizuar sot vullnetarisht dhe kanë pastruar Liqenin e Badovcit nga i cili furnizohet më ujë Prishtina

Një numër qytetarësh iu bashkuan grupit për mbrojtjen e Liqenit të Badovcit, ku në mënyrë vullnetare zhvilluan aksionin për pastrimin e liqenit. Përveç pastrimit, qëllim i këtij aksioni ishte edhe ngritja e vetëdijes së qytetarëve për ruajtjen e ambientit dhe mos hedhjen e mbeturinave rreth liqenit të Badovcit, liqen ky i cili furnizon banorët e Prishtinës me ujë të pijshëm. Nga grupi i vullnetareve, Milot Kurshumlia tha se aksioni për pastrimin e liqenit të Badovcit është organizuar nga vullnetarë, të cilët po shfrytëzojnë rënjen e nivelit të uji në mënyrë që ta pastrojnë në thellësi liqenin. Sipas tij pastrimi i liqenit nuk është organizuar si shenjë pakënaqësie rreth ndërtimeve  që priten të fillojnë afër Liqenit të Badovcit, por për një ambient të pastër. Ai  u ka bërë thirrje qytetarëve që të ruajnë  këtë liqen.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacion i Kuvendit të Kosovës po merr pjesë në takimet e Rrjetit Global Parlamentar të OECD-së

Një delegacion i Kuvendit të Kosovës po merr pjesë në takimet e Rrjetit Global Parlamentar të OECD-së

Një delegacion i Kuvendit të Republikës së Kosovës, i përbërë nga deputetët Doruntinë Maloku dhe ...