Disa qytetarë po vërshojnë nëpër sportele për t’u pajisur me pasaporta biometrike

Disa qytetarë po vërshojnë nëpër sportele për t’u pajisur me pasaporta biometrike

Të entuziazmuar nga vendimi i Komisionit Evropian për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës, qytetarë të shumtë kanë vërshuar sot nëpër sportelet e Zyrës së Shërbimit Civil nëpër komunat e vendit për t’u pajisur sa më parë me pasaporta biometrike. Radhët e gjata para sporteleve për aplikim për pasaporte janë krijuar që në orët e hershme të mëngjesit të sotëm ndonëse ende nuk kanë të drejtë të udhëtojnë pa viza për në vendet e Bashkimit Evropian. Vendimi përfundimtar për lëvizjen e lirë dhe pa viza për qytetarët e Kosovës pritet të merret pas disa muajve.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Besueshmëria e BE-së po dëmtohet nga mungesa e suksesit në dialogun ndërmjet Kosovës e Serbisë

Parlamenti Evropian në rezolutën  që e miratoi të enjten, konstaton se besueshmëria e Bashkimit Evropian …