Kanë arritur në Kosovë zyrtarët e lartë të Evropës: Federica Mogherini dhe Dhimitris Avramopulos

Kanë arritur në Kosovë zyrtarët e lartë të Evropës: Federica Mogherini dhe Dhimitris Avramopulos

Kanë arritur në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, për një vizitë në vendin tonë Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Politikave të Sigurisë, Federica Mogherini dhe Komisari për Migracion, Punë të Brendshme dhe Shtetësi, Dimitris Avramopoulos. Ata do të takohen me kryeministrin e Kosovës, Isa Mustafa ku do të ketë edhe një konferencë për media, pastaj do të takohen me kryetarin, Hashim Thaçi dhe kryetarin e Kuvendit, Kadri Veseli. Në orën 16.15, zonja Mogherini me një fjalim rasti do t’u drejtohet deputetëve në Kuvendin e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku  kanë diskutuar për gjendjen e …